Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de maig del 2016 | 11:58
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

Ferran Casas, president del Grup Ramon Barnils


El grup de periodistes Ramon Barnils ha renovat la seva Junta Directiva i ha nomenat president Ferran Casas. Aquest substituirà David Bassa, que va dimitir del càrrec en ser nomenat cap d'informatius de TV3.

Ferran Casas és producte d'una nova generació de periodistes que està irrompent amb molta força en la direcció dels mitjans de comunicació i les seves entitats, fent un relleu. Aquesta generació es caracteritza pel seu desacomplexament envers la qüestió nacional catalana, la seva transversalitat nacional, el seu compromís social i amb el Procés endegat fa cinc anys.

En l'actualitat, Ferran Casas és delegat a Madrid del diari Ara, i anteriorment va ser cap de Política del mateix diari. També va treballar al diari Avui i a Público, sent corresponsal a Euskadi i a Madrid.

Ferran Casas estarà acompanyat d'un equip continuïsta a la Junta del Grup Ramon Barnils, de la qual repeteixen la major part dels seus membres. Entre les activitats més conegudes del Grup hi ha el manteniment del portal Mèdia.cat, dedicat a oferir una mirada crítica sobre els mitjans de comunicació, i l'anuari Mèdia.cat, dedicat als silencis informatius. El nou equip pretén repensar i unificar aquestes dues finestres de la seva activitat. Un altre dels objectius és ser més present en els debats sobre el futur del periodisme.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat