Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de març del 2011 | 19:07
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

La Vanguardia, al servei de les clavegueres de l'Estat

El diari del Grupo Godó La Vanguardia competeix actualment amb El Mundo, l'ABC i La Gaceta, entre d'altres, amb informacions controlades i teledirigides per desprestigiar les institucions, entitats o persones que lluiten per defensar la cultura, la llengua i la nació catalana.

Eliseu Climent

Ara li ha tocat al patriota Eliseu Climent, referent de la lluita al País Valencià per la seva supervivència. En l'edició d'aquest divendres, La Vanguardia titula que "la Generalitat va pagar 15 milions a Eliseu Climent", sabent que la immensa majoria dels lectors es quedaran tan sols amb el titular. Embrutar i destruir és la consigna.

Atenció al dia que es publiqui el que ha rebut La Vanguardia i el Grupo Godó en els darrers 30 anys per part de la Generalitat, l'Estat, i la publicitat directa o indirecta dels partits polítics. Els suposats 15 milions d'Eliseu Climent, que no són per ell, sinó per més d'una desena d'institucions, seran una anècdota.

La Vanguardia, que aviat estarà editada en la llengua del país, més que carregar contra TV3, el CAC, o les mal anomenades ambaixades catalanes, per posar tan sols uns exemples, podria informar de les despeses i subvencions a la monarquia, als seus entorns i als negocis que fa; de les despeses de les ambaixades espanyoles arreu del món; de les ajudes a la cultura castellana a l'Amèrica Llatina i a tot el món; i d'anècdotes com les classes d'espanyol sense sentit del ridícul als nenes afganesos. Per què no parlen, també, de les subvencions encobertes a l'anomenada 'prensa nacional española' i de l'encobriment que han fet durant dècades el sector dels negocis d'aquí i de fora.

Atacar la Generalitat els ha sortit de franc, fins ara. Fer-ho a Eliseu Climent potser els permetrà obtenir un "sastre gratis" i rebre sucoses subvencions del president Camps de l'anomenada Comunidad valenciana.

La Vanguardia i una gran part dels seus excel·lents professionals volen i necessiten una direcció que no els faci col·laboracionistes de les clavegueres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat