Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de de juliol del 2016 | 00:00
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

Objectiu: destruir TV3 i Catalunya Ràdio

Des de fa diverses setmanes  alguns dels membres del Consell de l'Audiovisual de Catalunya representants tots ells de l'unionisme com són :Carme Figueras, Eva Parera o Daniel Cirera han començat una campanya de pressió per tal de desnacionalitzar les emissores de la CCMA,  tant de Televisió com de ràdio,  acusant-les de fer el joc als independentistes i al Procés i d'actuar de forma partidista.

Alguns exemples d'aquestes pressions els trobaríem en relació a les tertúlies dels Matins de Tv3 sobre els seus tertulians així com un marcatge implacable sobre la seva presentadora, Lídia Heredia i en el cas de Catalunya Ràdio, l'objectiu a abatre seria Mònica Terribas i els seus editorials. Finalment i fruit d'aquestes polítiques trobaríem també l'eliminació del programa setmanal .Cat que presentava Xavi Coral.

Ens trobaríem, per tant davant un atac frontal a les opinions pro Procés acompanyat amb fortes pressions per col·locar persones properes al PP, Ciutadans i el PSC a totes les tertúlies. D'aquesta manera ja haurien conseguit introduir-hi alguns dels seus "telepricadors" tan característics del discurs unionista.

Aquesta ofensiva estaria coordinada per les "clavegueres de l'estat" que haurien posat en el punt de mira als mitjans de comunicació catalans per intentar desmuntar el Procés.

Tot plegat fa necessari que les forces sobiranistes no cedeixin davant aquestes pressions i de forma coordinada es comprometin a defensar els professionals de la Corporació que estiguin rebent qualsevol tipus de pressió i amenaça mentre desenvolupen la seva feina.

La gran equivocació dels convergents integrant a Junts pel Sí hauria estat permetre que Ciutadans assolís la màxima responsabilitat en els mitjans de comunicació des del Parlament de Catalunya. Reflexionem-hi.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat