Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de gener del 2016 | 11:52
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

Tiempo, "eina de les clavegueres"


Durant anys, la revista Tiempo i els articles polítics d'Interviu van ser de caràcter progressista, plantejant moltes vegades articles que dibuixaven una Espanya plural.

Des que va començar el Procés català, aquesta revista -avui de simbòlica i escassa difusió- va convertir-se en l'eina que el Grupo Z va posar a disposició de l'ofensiva de l'Estat i les seves clavegueres en contra del Procés, i d'una forma impresentable contra el president Artur Mas.

Més greu encara, alguns prestigiosos periodistes que s'havien destacat en la lluita per les llibertats i sobretot per la transparència, es convertien en "escrivans" al servei de les clavegueres de l'Estat, orientant en l'ofensiva dels mitjans de comunicació contra el Procés. Els noms de Lluís Algorri, Antonio Fernández, Antonio Rodríguez i Luis Calvo han perdut tota credibilitat professional després d'unes cròniques que moltes vegades no són més que pamflets polítics contra Catalunya i el seu Procés.

És una llàstima que Tiempo, amb la trajectòria històrica que tenia, estigui acabant els seus dies, segons algunes informacions, per manca de vendes i influència, perdent tota ètica periodística i desprestigiant el Grupo Z.


Podríem reproduir aquí 17 portades èpiques contra el Procés. Sols reproduïm la darrera: "El nuevo Terminator catalán" referint-se al president Carles Puigdemont.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat