Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 10 de de novembre del 2015 | 12:26
Crònica · Economia

Antoni Abad reclama a les organitzacions empresarials catalanes que "agafin la iniciativa"


El president de la Cecot lamenta que durant set anys duríssims de crisi els empresaris hagin estat incapaços de fer una cimera per arribar a acords estructurals i de país.

La modernització de les organitzacions empresarials va ser un dels principals missatges del president de la Cecot, Antoni Abad, adreçats als assistents a la Nit de l'Empresari, celebrada a Barcelona, acte al qual va assistir el president de la Generalitat, Artur Mas, i sis consellers del Govern.

 

Davant més d'un miler d'empresaris, el president de la Cecot insistia: "El paper de les organitzacions empresarials ha quedat desdibuixat per la falta de revisió del model, per la percepció que té la societat de les nostres entitats i pel menysteniment dels governs. Queda clar que tenir reconeixement legal no suposa tenir reconeixement social".

 

Abad també va carregar contra el tracte financer que dóna el Govern central a la Generalitat: "la situació actual ja és inacceptable i immoral" i va qualificar de "greu irresponsabilitat" la postura del govern central presumint de tenir la clau de la caixa.

 

I finalment, també va reafirmar el compromís de la Cecot amb el que els ciutadans desitgin en l'àmbit polític, afirmant que "en una societat democràtica és la voluntat dels ciutadans la que crea o modifica la legalitat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat