Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 24 de de juliol del 2012 | 17:51
Crònica · Illes Balears

34 noms per a la infàmia

Ana Maria Aguiló i Garcías, María José Bauzá i Alonso, Rosa Maria Bauzà i Colom, José Ramón Bauzá i Díaz, Lourdes Bosch i Acarreta, Margalida Cabrer i González i més.

Redacció: Tribuna Mallorca · José María Camps i Buenaventura, Antoni Camps i Casasnovas, Margarita Durán i Cladera, Jaime Fernández i Juan, Óscar Fidalgo i Bestard, Llorenç S. Galmés i Verger, Miquel Àngel Jerez i Juan, Eulàlia E. Llufriu i Esteva, Maria Virtudes Marí i Ferrer, Gabriel José Martí i Ballester, Francisco Mercadal i Alabern, Manuel José Monerris i Barberá, Catalina Palau i Costa, Pere Palau i Torres, María Asunción Pons i Fullana, Margarita Prohens i Rigo, Pere Rotger i Llabrés, Fernando Rubio i Aguiló, Maria Salom i Coll, Alejandro Sanz i Benejam, Margalida Serra i Cabanellas, Vicent Serra i Ferrer, Misericordia Sugrañes i Barenys, Santiago Tadeo i Florit, Carolina Torres i Cabañero, Josep Torres i Cardona, Antònia Vallès i Ramis i Carlos Luís Veramendi i Mestre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat