Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de de setembre del 2012 | 17:55
Crònica · Illes Balears

Entitats i organitzacions de Balears seran a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

Aquest 11 de Setembre Barcelona viurà una Diada especial, multitudinària i farcida d'activitats. Com cada any, les entitats i partits polítics nacionalistes de les Illes Balears participaran en les diverses activitats organitzades per les entitats i partits germans del Principat.

Redacció: Tribuna Mallorca · Enguany, a més a més, la majoria de les organitzacions del nacionalisme i l'independentisme illenc participaran de manera conjunta i unitària a la manifestació de l'horabaixa, que es preveu que sigui multitudinària.

En aquest sentit, està previst organitzar un bloc de persones de les Illes Balears (residents a Catalunya i altres desplaçades des de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera), que anirà encapçalat per una pancarta amb el lema "Illencs pels Països Catalans". Les entitats i partits que formaran part d'aquest bloc illenc són PSM, Esquerra Republicana, IniciativaVerds, JEN-PSM, JERC-Illes, STEI-i, Obra Cultural Balear i Plataforma de Regidors de les Illes Balears pel Dret a Decidir Avançam.

A més, aquestes entitats i partits han consensuat dues convocatòries: a les 13.00 hores, hi haurà la trobada dels illencs que participaran a la manifestació a l'Arc del Triomf (Passeig Lluís Companys). Els assistents es faran una fotografia amb la pancarta "Illencs pels Països Catalans". A les 17.00 hores, es tornaran a trobar davant l'hotel Comtes de Barcelona (cruïlla Passeig de Gràcia amb carrer Mallorca). per participar conjuntament a la manifestació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat