Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de juliol del 2012 | 17:39
Crònica · Illes Balears

Jubilats per Mallorca no cessa davant les polítiques antisocials del Partit Popular

Els portaveus de Jubilats per Mallorca, Maties Oliver, Jaume Bonet i Jaume Vicens, han fet públiques una sèrie d'accions que durà a terme l'entitat per intentar aturar els peus als qui, "des de tants de vessants ens volen esclafar els drets del poble".

Redacció: Tribuna Mallorca · La primera de totes accions, anomenada "CAMINS CONTRA MENTIDES", pretén donar resposta a la intencionada desinformació i a les mentides que escampen institucions diverses, el Partit Popular que les governa i el poder financer que és qui ha dissenyat la crisi intencionadament provocada que ara patim.

En el decurs de la seva intervenció, Jaume Bonet ha explicat que l'acció CAMINS CONTRA MENTIDES constarà de quatre etapes, la primera de les quals començarà dia 1 d'agost a Lluc. Durant aquesta etapa, que durarà 14 dies, un grup de perspones caminarà 234 quilometres informant de poble en poble, repartint material imprès i organitzant assembles improvisades en llocs públics, sobre les alternatives que hi ha a les polítiques neoliberals que tant ens perjudiquen.

En aquesta primera etapa està previst de visitar Lluc, Caimari, Selva, Moscari, Campanet, Pollença, Port de Pollença, Alcúdia, Port d'Alcúdia, Sa Pobla, Búger, Llubí, Muro, Can Picafort, Santa Margalida, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Vilafranca, Sant Joan, Sineu, Costitx, Sencelles, Biniali, Santa Eugènia, Ruberts, Pina, Llorito, Montuïri, Porreres, Son Mesquida, Felanitx, Son Macià i Manacor. Durant les altres tres de les quatre etapes esmentades, es faran la resta de pobles i urbanitzacions, i també els barris de Palma.

Els portaveus han manifestat que aquesta acció és en defensa dels nostres drets lingüístics i del nostre territori i, també, en defensa dels serveis públics que els governs volen destruir i dels drets socials que volen robar. En conseqüència, han donat ja suport a l'acció Drets Humans de Mallorca; la Fundació S'Olivar i el sindicat STEI-i. Altres entitats com ara l'OCB, el GOB i l'Associació d'Antics Escoltes han manifestat la seva intenció de donar suport a l'acció i estan a l'espera que les seves executives ho aprovin definitivament; també han dit que esperen el suport d'altres associcacions i de persones a títol individual.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat