Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de d'abril del 2014 | 18:22
Crònica · Informe SIC

Provocació i 'frikisme'

És lamentable que un periodista de llarga trajectòria com Antonia Fernández hagi elaborat per El Confidencial una notícia poc contrastada que sols serveix per atiar el foc de la provocació i la maniobra de les clavegueres contra el sobiranisme cívic i pacífic de Catalunya. El conte de fades malèfic que explica que avui s'està estructurant una Nova Terra Lliure a Catalunya només pot respondre a dues coses: a una provocació o al producte d'una ment friki.

Caldria preguntar-se, doncs, a qui afavoreix aquesta notícia que han reproduït amb fervor tots aquells mitjans ben untats per l'Estat i pels seus serveis d'intel·ligència. 

Qui és aquest Roger Guarch? Un suposat jove de 22 anys que munta una emissora musical en llengua castellana? Qui s'ho pot creure...? Realment ens trobem davant d'una notícia amb voluntat d'enverinar l'opinió pública catalana i pitjor encara: l'opinió pública espanyola. 

Els continguts que ressenya El Confidencial són d'una barroeria i frikisme irresponsables. Si fóssin producte de la campanya orquestada pels serveis de l'Estat demostrarien un analfabetisme intolerable per a uns serveis que paguem tots els ciutadans i que s'usen contra una part de l'Estat que els hi paga els seus salaris. 

Esperem que la irresponsabilitat de transmetre notícies d'aquest tipus, poc contrastades, no sigui una constant que faci el joc a aquells a qui fa setmanes voldrien repetir l'esquema d'Euskadi de fa uns anys a Catalunya.

Cal, doncs, que el Departament de l'Interior de la Generalitat i la judicatura actuin amb tota contundència i tallin de soca-rel qualsevol provocació i intent de desbaratar i desprestigiar el moviment sobiranista pacífic, cívic i responsable de Catalunya, que és un exemple per a tot el món i sobretot per a tots aquells pobles que volen assolir la seva llibertat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat