Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 16 de de juny del 2016 | 12:00
Crònica · Política catalana

Amb retard, la Generalitat actua

Finalment el Govern de la Generalitat  ha anunciat que es personarà com a acusació contra els responsables dels aldarulls de Gràcia.És lamentable que el Govern de la Generalitat, representat pel Departament de l'Interior, anunciï molts dies després dels incidents de Gràcia que es personarà com a acusació contra els responsables de les lesions

que van patir els agents dels Mossos d'Esquadra i els danys que es van produir en molts béns públics durant els aldarulls que es van produir en l'anomenat cas del Banc Expropiat.

Durant aquests incidents, 39 policies de la Generalitat-Mossos d'Esquadra van quedar ferits de diversa consideració i alguns tindran una recuperació de llarga durada.

El Departament de l'Interior ha de demostrar  sempre que està al darrere dels seus professionals de la seguretat quan actuen contra els actes violents que trenquen la convivència pacífica de la ciutadania.

És impensable que després que 39 professionals de la policia fossin ferits de diversa consideració, no s'hagin presentat encara davant la justícia els responsables d'aquests incidents, quan se sap que els serveis d'informació de la Policia de Catalunya té identificats amb pèls i senyals molts dels participants en aquestes agresssions. A més, caldria preguntar-se per què no s'ha cridat també a decalar el regidor de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Garganté, pel seu exhibicionisme i provocació davant la policia.

Cal que la ciutadania es pregunti per què aquest acomplexament de la nostra classe política, que és exigent com pertoca amb la Policia de Catalunya, però no fa el mateix en protegir certs elements provocadors que reiteradament causen incidents.

Comissió Política del CEEC

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat