Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de d'abril del 2016 | 23:40
Crònica · Política catalana

Germà Gordó es consolida com una de les alternatives

En les últimes setmanes Germà Gordó ha aconseguit portar al seu entorn i a la seva opció a dos-cents càrrecs i quadres de CDC els quals ha organitzat a mode de vuit grups de treball per tal de preparar la seva alternativa de refundació de convergència. ( nom del que no volen prescindir)

L'exconseller de Justícia i un dels homes forts de CDC en l'època d'Artur Mas ha aconseguit que membres que li són afins hagin pres rellevància. Entre aquests trobem: el conseller de Cultura, Santi Vila; els presidents de les diputacions de Lleida i Tarragona, Joan Rañé i josep Poblet respectivament i l'home fort de CDC a Barcelona, Jordi Martí.

 

Així doncs, Gordó ha engegat una campanya comarca a comarca i agrupació a agrupació en la que ha explicat la seva proposta que vol aglutinar els sectors més moderats i conservadors de la formació, inclosos els lliberals. Es creu que darrera de la figura de de Gordó hi hauria David Madí, home molt proper, també, a Marc Guerrero i al sector lliberal de convergència conegut com "la llibergència".

 

Fa uns dies Gordó va reunir-se amb aquests entorns i una part dels promotors de llibergència i els va fer un discurs molt potent i ben articulat que molt bé es podria convertir en el full de ruta dels sectors modertas de CDC.

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat