Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de setembre del 2015 | 11:51
Crònica · Política catalana

L'ultra Josep Ramon Bosch dimiteix com a president de Societat Civil Catalana

L'entitat unionista anuncia la seva dimissió "per raons personals" l'endemà del 27-S

Boschscc

Barcelona · La renúncia es produeix després que l'entitat d'advocats Drets el denunciés per haver amenaçat i injuriat presumptament nombroses personalitats independentistes catalanes des d'un perfil de Facebook sota la identitat de "Fèlix de Sant Serní de Tavernoles".

L'entitat espanyolista justifica la renúncia per "motius personals i professionals" i intenta desvincular-la de la denúncia, al·legant que Bosch ja els havia comunicat feia temps la seva decisió de passar a una segona línia. En el mateix comunicat, també explica que deixen el càrrec els vicepresidents Susana BeltránJosé Rosiñol. Beltran ja havia anunciat que deixaria la plataforma quan va acceptar integrar-se a les llistes de Ciutadans, mentre que Rosiñol havia perdut força protagonisme en els últims mesos.

Tot plegat, l'endemà d'unes eleccions en les que el PP de Catalunya ha quedat relegat a cinquena força política al Parlament de Catalunya, i en què malgrat l'augment de la participació, ha vist com se li esfumaven prop de 130.000 vots.

Aquesta entitat, suposadament i segons diverses informacions, ha rebut tot tipus de suports confessables i inconfessables de l'entorn del Govern espanyol i el PP, i la simpatia de cercles ultradretans majoritàriament del sector més ultra del Partit Popular. Sembla que el fracàs electoral del PP ha perjudicat a Societat Civil Catalana, una fantasmal associació que no supera el centenar de socis i que gaudeix de mitjans materials i econòmics astronòmics. No és estranys que un sector de SCC vulgui fer bascular aquesta associació cap a Ciutadans.





Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat