Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 25 de de setembre del 2008 | 13:33
Crònica · Política

Cebrián, amb C de cinisme

La web d'El País porta avui una peça en què el conseller delegat de Prisa pica el crostó al Govern espanyol. El titular és inequívoc: "Cebrián reclama al Govern espanyol que recomposi el sistema audiovisual sense amiguismes'". Es tracta, evidentment, d'un dard enverinat contra l'aquiescència entre Zapatero i Roures en l'àmbit mediàtic. Però no deixa de ser cínic que sigui l'artífex del desenvolupament imperial de Prisa qui es dediqui ara a fer el ploricó. Convé recordar que Santillana ha gaudit sempre d'un suport a l'hora d'establir-se com a llibres de text de referència als centres públics. Convé recordar com es va produir l'adjudicació a Prisa de Canal + i com, anys més tard, es va permetre que es reconvertís la cadena a un model gratuït, com és Cuatro.

Convé recordar, per exemple, com la cadena Ser es va fer amb les freqüències d'Ona Catalana i com Zapatero va aprofitar un paquet de mesures urgents per a la TDT per afegir una addenda que solucionava les objeccions imposades pel CAC. Convé recordar, en fi, com Localia ha obtingut sense problemes llicències de TDT a totes i cadascuna de les Comunitats Autònomes on governa el PSOE. Sobre aquest últim punt, per exemple, Cebrián critica Esperanza Aguirre per haver atorgat llicències de TDT als amics', tot obviant que el criteri a les comunitats socialistes sembla el mateix, a jutjar pel color del mapa resultant. O sigui, que Cebrián no sembla estar en contra de l'amiguisme per sé, sinó en contra de l'amiguisme quan aquest beneficia els altres. Per cert, que la notícia era l'única de la web que no admetia comentaris. Prou eloqüent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat