Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 15 de de febrer del 2016 | 12:47
Editorial · Política

Tots darrere el president i el Govern pel Procés

Ja fa més d'un mes que tenim Govern, i el president Carles Puigdemont cada dia gaudeix de més credibilitat i més acceptació per part d'amplis sectors del país. El seu estil directe i contundent demostra una gran eficàcia en uns moments en què la ciutadania sobiranista havia començat a gestar un cert desànim.

Ara tenim 17 mesos de full de ruta per crear les bases i l'estratègia de construir la nostra independència nacional. I si tenim un president i un Govern actuant, necessitem, ara més que mai, una societat mobilitzada al darrere. I cal reconèixer que en les últimes setmanes, i potser mesos, hi ha hagut un cert refredament. Cal que l'ANC trobi de nou el lideratge i l'estratègia de taca d'oli per tot el país, explicant poble a poble, vila a vila, ciutat a ciutat, barri a barri, l'evolució del Procés i explicant de nou els avenços que s'obtindrien en una Catalunya independent, però també els sacrificis i els riscos que caldra córrer per a aconseguir-ho.

Des de Tribuna.cat voldríem col·laborar aportant tota la informació i els continguts necessaris per crear aquesta gran sensibilització, publicant totes aquelles informacions, cròniques i articles d'opinió sobre el Procés que se'ns facin arribar amb la voluntat de pluralitat, coincidència i complicitat.

Ni un sol dia sense una actuació, xerrada, conferència, etc. arreu del país.



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat