Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de maig del 2014 | 16:02
La fotografia

Acampada Jove 2014: tot a punt!

Els Amics de les Arts, Els Pets, Talco i Brams són els caps de cartell de l'Acampada Jove 2014, enguany també convocada a Montblanc. El festival musical més important dels Països Catalans assoleix, aquest 2014, la seva 19a edició.

Barcelona · Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han tornat a organitzar una nova Acampada Jove enguany, prevista pels propers 17, 18 i 19 de juliol. La trobada, el festival musical de més pes a l'independentisme català, compleix la majoria d'edat amb un cartell d'excepció que compta també amb la participació de Txarango, Oques Grasses i Aspencat, entre d'altres grups.

El festival, que organitzen les JERC des del 1996 amb la col·laboració voluntària de jovent independentista se celebrarà de nou a la capital de la Conca de Barberà i com cada any, els festival compta amb d'altres activitats d'oci més enllà de la música: activitats culturals i esportives, xerrades, tallers, debats i l'acte polític central.

Podeu consultar més informació a @acampadajove.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat