Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de de setembre del 2014 | 19:29
La fotografia

Aquest 11-S, més que mai, farem via amb la V

Falten tres dies per la Diada de Catalunya i més de 470.000 persones ja s'han inscrit a la V. L'activitat, però, encara necessita de la participació de més persones per a completar el mosaic.

Barcelona · La Via Catalana 2014, la mobilització organitzada per la campanya conjunta Ara és l'hora (de l'Assemblea i Òmnium Cultural) el proper Onze de Setembre, ja supera els 470.000 inscrits.

Encara queden espais buits en alguns dels trams dels 11 quilòmetres de la V, per la qual cosa és imprescindible la participació de tothom aquest 11 de Setembre. El mosaic de la Via Catalana 2014, la senyera, no estarà complet si no s'acaben d'omplir els buits que resten. 

La Via Catalana d'enguany, en forma de V, ha de suposar un èxit col·lectiu que catapulti les reclamacions de la societat civil catalana en el referèndum del 9 de novembre i alhora ha de ser la consolidació de la voluntat popular. Per això és imprescindible convertir l'acte en un èxit esclatant que garanteixi l'exercici democràtic del dret a decidir a Catalunya la propera tardor.

Podeu fer les inscripcions clicant aquest enllaç, i al número 9028 11 9 14.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat