Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 22 de d'octubre del 2015 | 14:31
La fotografia

Demostració de "paquet"de l'estat davant de CDC

És lamentable que els aparells  de l'estat, una vegada més, manipulin els cossos i les forces de seguretat, en aquest cas la Guàrdia Civil, per desprestigiar el procés català mitjançant l'exhibició del maragallà 3%.

És tant reiteratiu aquest estil i aquesta manera de fer que no fan més que demostrar, un altre cop, que els estrategues de l'estat continuen sense entendre la idiosincràcia de la societat catalana . Una societat que per aquest tipus d'actuacions no canvia  ni canviarà la seva ferma decisió de caminar cap a la plena sobirania nacional.

Això no vol dir, però, que la societat catalana negui o doni cobertura a qualsevol activitat irregular que s'hagi pogut produir per tal de finançar una organització política o personatge del "sector dels  negocis".

El sobiranisme en la seva pluralitat està fart d'aquestes maniobres de l'estat però també de persones i institucions que puguin portar "cua"  amb la qual comprometre el procés.

Ni aquestes exhibicions de paquet de l'estat, que tan agraden a la delegada del Govern a Catalunya i al ministre de l'Interior canviaran en res el camí cap a la plena sobirania. Però si és cert i ,per això ho fan, dificultaran encara més les negociacions entre Junts pel Sí i  la CUP per investir Mas, d'una banda, i les de CDC amb ERC per repetir coalició el proper 20-D per l'altra. Si és que els sobiranistes hem de tornar a anar a Madrid a intentar "arreglar" Espanya.

Miquel Sellarès





Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat