Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de juny del 2014 | 17:41
La fotografia

El 14 de juny, marea verda per l'escola catalana

La marxa a favor del model d'escola catalana a Barcelona sortirà del passeig de St. Joan amb Gran Via i acabarà al passeig de Lluís Companys, on es llegirà un manifest i hi haurà actuacions diverses.

M. Folch · La coordinadora edicativa Somescola.cat ha organitzat pel proper 14 de juny una gran concentració a Barcelona que es preveu que serà una autèntica marea verda.

La jornada, que ja ha rebut el suport de nombroses personalitats de la societat civil, comunicativa, intel·lectual, econòmica i política catalana --Jordi Savall, Josep Guardiola, Mònica Terribas, Màrius Serra, Raül Romeva i molts d'altres-- pretén convertir-se en un clam històric en defensa del dret a decidir el propi model educatiu.

La marxa a favor del model d'escola catalana, amb el lema Per un país de tots, decidim escola catalana, sortirà a les sis de la tarda del Passeig de Sant Joan amb la Gran Via, a la plaça Tetuan, i acabarà al passeig Lluís Companys, davant el Parc de la Ciutadella, on tindrà lloc la lectura d'un manifest i diverses actuacions. El 14 de juny a Barcelona transcorrerà amb un caire festiu i comptarà amb la participació de grups de cultura popular i companyies de teatre de carrer.

La marxa organitzada per Somescola ha rebut també el suport d'Escola Valenciana i de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, entitats que ja han indicat que se sumen a la petició que reclama Somescola. Per això les entitats han fet, també, una crida per a denunciar les polítiques educatives actuals, que segreguen l'alumnat per raó de llengua i dinamiten la presència de la llengua pròpia a les aules, i per a defensar el sistema d'immersió lingüística.

Podeu veure el vídeo promocional de la jornada a la secció TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat