Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de d'octubre del 2013 | 19:02
La fotografia

El País Valencià reclama dignitat aquest 9 d'octubre

Milers de persones s'han congregat aquesta setmana a la plaça de Sant Agustí per a commemorar la Diada del País Valencià. La manifestació reivindicativa del 9 d'Octubre d'enguany s'ha convocat sota el lema 'País Valencià, dignitat!'.

Sota el lema 'País Valencià, dignitat!' s'ha celebrat aquesta setmana la Diada del País Valencià més crítica amb la situació política i econòmica del territori.

La tradicional marxa reivindicativa del 9 d'Octubre ha fet una crida enguany a no acatar l'actitud submisa del president valencià davant el govern espanyol i els organitzadors --la Comissió 9 d'Octubre-- han instat Fabra "a no acotar el cap".

La Diada d'aquest any també s'ha destacat per la crida que la societat valenciana ha fet per tal de viure "amb dignitat", i ha servit per a reivindicar tot allò necessari per al País Valencià: "Un finançament just, la connexió d'alta velocitat Castelló-Tarragona, la fi de la censura de TV3, el respecte a la llengua i la cultura dels valencians i una política social i econòmica que ens ajudi a sortir de la crisi enlloc d'agreujar encara més les seves conseqüències".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat