Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de de desembre del 2010 | 16:06
La fotografia · Esport

Crida d'Òmnium per assistir al Catalunya-Hondures

Barcelona ·

El darrer partit de l'any de la nostra selecció nacional ja és aquí. El proper 28 de desembre Catalunya s'enfrontarà a la selecció d'Hondures a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, i

per aquest mateix motiu, l'entitat Òmnium Cultural ha fet una crida especial a assitir-hi.

Òmnium ofereix entrades amb un 20% de descompte, situades a la zona lateral,  als primers 30 socis -més acompanyant- que passin per la seu nacional. D'aquesta manera, podeu aconseguir per només 8 € unes entrades que tenen un valor real de 10 € més despeses de distribució.

Per tal de fer efectiva la compra, heu de passar per  la seu nacional Òmnium Cultural  (c/ Diputació, 276 principal. Barcelona) el dilluns 27, de 12.00 a 19.00 h o el dimarts 28, de 9.00 a 16.00 h. El pagament s'ha de fer efectiu en el moment de la compra. Per adquirir les entrades cal ensenyar el carnet de soci. Més informació a www.omnium.cat  i a www.catalunyahondures2010.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat