Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de de juliol del 2012 | 18:48
La fotografia · Llengua

Protestes contra la minorització del català a les Illes

Entitats, organitzacions i ciutadans s'han concentrat aquesta setmana contra l'aprovació de la modificació de la Llei de la Funció Pública, que lleva el requisit de català als funcionaris de l'administració.

FOTO: Vilaweb.

Les portes del Parlament balear s'han omplert aquesta setmana de manifestants contraris a la política de destrucció de la llengua pròpia del govern de Bauzá. Una de les entitats organitzadores de la protesta ha estat l'Obra Cultural Balear (OCB).

Amb aquestes mobilitzacions els ciutadans de les Illes repeteixen de nou la seva disconformitat en la modificació de la Llei de la Funció Pública que elimina el dret dels mallorquins a adreçar-se en català a l'administració pública. Aquesta modificació suposa una rebaixa de la llengua catalana, que queda minoritzada des de les institucions. 

Les protestes a les Illes han estat protagonitzades darrerament per col·lectius múltiples i diversos, com el professorat, Escoles Mallorquines, Joves de Mallorca per la Llengua i altres entitats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat