Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de juny del 2014 | 19:44
La fotografia · Llengua

Un mar de llaços per la llengua

La Plaça Major de Palma s'ha omplert aquest cap de setmana amb més de 10 mil persones amb motiu de la Diada per la Llengua, una jornada en favor de la presència de la llengua pròpia a les Illes.

Nova concentració a Palma de Mallorca. Aquesta setmana la Plaça Major de Palma ha estat un clam a favor del català en la Diada per la Llengua.

La jornada s'ha dut a terme a la Plaça Major de Palma, que s'ha omplert de gom a gom (més de 10 mil persones, segons els organitzadors) en una riuada de llaços, samarretes verdes i senyeres quadribarrades.

L'OCB, entitat organitzadora de la diada, ha presentat el manifest oficial de la jornada, dedicat a la llengua catalana i contrari a la política cultural i lingüística del Govern de Bauzá. Al manifest, l'OCB ha mostrat la seva voluntat de negociar amb tots els sectors exclosos pel president Bauzá, en defensa dels mitjans de comunicació propis i, sobretot, en solidaritat amb Jaume Sastre, el docent que fa 25 dies que està en vaga de fam per l'educació, que provocà fortes mamballetes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat