Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de febrer del 2017 | 13:37
La fotografia · Nació Digital

Milers de persones donen suport a Mas, Ortega i Rigau

Mobilització massiva i sense precedents abans d'un judici. L'independentisme ha tornat a fer una demostració de força per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau abans que entressin al TSJC per ser jutjats pel 9-N.

Han estat unes 40.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, les que s'han concentrat a l'exterior del Palau de Justícia convocats per les entitats sobiranistes. La vista ha començat amb 50 minuts de retard respecte l'hora prevista (9.00). I és que Mas, Ortega i Rigau han entrat al Palau de Justícia poc abans de dos quarts de deu. La comitiva, amb el suport de Puigdemont i Forcadell així com de l'actual Govern, ha tardat una hora en cobrir el recorregut entre la plaça Sant Jaume i el passeig Lluís Companys passant pel Fossar de les Moreres i el Born.

A la sortida, i després d'una sessió de poc menys de dues hores i mitja de durada, Mas s'ha dirigit als manifestants i els ha agraït la companyia, el suport, les conviccions i els ideals. El judici es reprendrà demà dimarts a les 9.00.

Fotografia: Adrià Costa

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat