Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de setembre del 2016 | 12:46
La fotografia · Política catalana

El poble de Catalunya torna a sortir al carrer de forma massiva

Les concentracions simultànies organitzades per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a Lleida, Berga, Salt, Tarragona i Barcelona superen les previsions, en una gran jornada cívica i reivindicativa.

Amb el El lema "A punt" que  volia simbolitzar "un país en moviment" cap a la independència. Els escenaris de les mobilitzacions de Barcelona, Salt, Berga, Lleida i Tarragona –que sumats feien 44 trams- estaven connectats i s'ha donat pas l'un a l'altre. Ha començat Lleida –on amb quasi 120.000 assistents s'ha organitzat la manifestació més gran de la història- amb el repic de la Seu Vella. Txe Arana i Maria Barbal han iniciat la lectura del manifest que, a continuació, ha passat cap a Berga. El "batec" independentista ha saltat a continuació cap a Salt, lloc escollit pel president Puigdemont per manifestar-se , i  on Quim Masferrer ha fet de presentador. Posteriorment, ha estat el torn de Tarragona i finalment el de   Barcelona on la manifestació ha desbordat els passeigs de Sant Joan i Lluís Companys amb unes 600.000 persones.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat