Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de novembre del 2016 | 12:28
La fotografia · Política catalana

Es crea el Consell Consultiu de Diplocat

El president Puigdemont  ha encapçalat la reunió del Ple del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), en el decurs de la qual s'ha aprovat la creació d'un Consell Consultiu que s'encarregarà d'assessorar i orientar les actuacions d'aquesta institució.

Diplocat és un  consorci públic-privat, nascut l'any 2012, que té per objectiu explicar Catalunya al món i incidir en l'opinió pública internacional per tal de millorar la imatge i el prestigi del país a l'exterior, tot creant vincles i relacions de confiança amb ciutadans i institucions d'altres països.

Aquest nou Consell Consultiu estarà integrat per 39 persones de reconegut prestigi internacional en els àmbits de l'economia, la política, els afers internacionals, la cultura o altres àmbits d'interès per a Diplocat. Aquestes persones formaran part del Consell per un període de quatre anys renovables i de manera desinteressada.

Entre els membres hi ha noms com els dels ex ambaixadors Ambler Moss (EUA) i Arturo Sarukhan (Mèxic); la representant de l'ACNUR a l'Europa Central, Montserrat Feixas; l'empresària Sol Daurella; els músics Jordi Savall i Josep Carreras; la diputada sueca Bodil Valero; el filòsof Josep Ramoneda; la cuinera Carme Ruscalleda o el futbolista Xavi Hernàndez.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat