Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de d'octubre del 2016 | 22:17
La fotografia · Política catalana

Milers de ciutadans es concentren davant el Parlament per donar el seu suport a Forcadell

Diputats de Junts pel Sí, la CUP i Catalunya Sí que es Pot, membres del Govern i l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau s'han sumat aquest vespre a la concentració convocada per l'ANC, Òmnium i l'AMI. en suport a la presidenta del Parlament que s'ha fet aquest vespre davant la Cambra catalana.

El president del grup parlamentari, Jordi Turull, i la portaveu, Marta Rovira, han reiterat el suport a la presidenta Forcadell davant el que consideren "un atac a les institucions i a la democràcia".

En declaracions als mitjans, Turull ha afirmat "tenim un Estat que dia rere dia dinamita la democràcia i les institucions". "Això no va de partits ni d'ideologies, va de defensar la democràcia i en actes com aquest hi serem sempre", ha continuat. Per Turull, "la millor manera de respondre és seguir fent allò que ens vam comprometre amb els ciutadans de Catalunya" i, en aquest sentit, "que la voluntat de tirar endavant el mandat democràtic del 27S és absoluta".

Marta Rovira ha subratllat que "totes aquelles qüestions polítiques que el Govern espanyol vulgui convertir en un expedient judicial, nosaltres les tornarem a portar al Parlament i a convertir en el que són, una qüestió política i democràtica". Rovira ha afegit que "som aquí en defensa de les nostres institucions democràtiques i dels nostres drets com a diputats". "Tenim un mandat democràtic vigent que pensem exercir", ha conclòs.

També hi han assistit els presidents de les entitats convocants Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Neus Lloveras així com diversos membres del govern català Neus Munté, Raül Romeva, Meritxell Borràs i Josep Rull.



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat