Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de juny del 2010 | 16:18
La fotografia · Política

Acord de cooperació bilateral entre Catalunya i el Quebec

Barcelona · La viceconsellera d'Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, i François Turenne, viceministre de Relacions Internacionals del Quebec, han signat el Programa de Treball

del Comitè Mixt per a una major acció conjunta aquesta setmana. L'acord, amb el qual ambdós governs es comprometen a tirar endavant projectes de cooperació bilateral durant els propers dos anys, s'hadut a terme en el marc del Sisè Comitè Mixt de Cooperació Quebec - Catalunya celebrat per videoconferència.

La signatura d'aquest programa d'acció conjunta suposa la posada en marxa de més 30 projectes que afecten sectors com la cultura, la llengua, la immigració, el turisme, universitat, economia, recerca, ciència i tecnologia, i alhora implica la incorporació de nous sectors com la joventut, l'esport, la inclusió social, el consum responsable, els processos electorals, el joc responsable, el canvi climàtic, la salut i el treball.

El Programa de Treball del Comitè Mixt assegura, d'aquest manera, el bon compliment de l'acord de cooperació subscrit entre ambdós governs l'any 1996, i demostra el bon estat en el qual es troben les relacions institucionals entre Catalunya i el Quebec. En aquest sentit, Clavell ha manifestat la seva satisfacció pel manteniment de les relacions amb el Quebec perquè "és una de les prioritats del Govern, com queda expressat en el Pla de l'Acció Exterior del Govern de Catalunya que inclou el Quebec entre els països prioritaris de l'acció exterior de Catalunya".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat