Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 31 de de gener del 2011 | 17:13
La fotografia · Política

Mas-Juan Carlos: Hi pot haver un pacte amb la corona?

Barcelona · Ara fa vint anys, Xabier Arzalluz va advertir al monarca borbó espanyol que si es volia consolidar com a rei de tots havia d'aprendre dels models com el britànic, i li va plantejar un pacte d'Euskadi-Espanya a través de la Corona. D'aquesta manera, el rei es convertiria en àrbitre i garantia per a les nacions que composen l'estat espanyol.

S'ha atrevit el president Artur Mas, ni que sigui com a pla B, a insinuar el monarca una proposta d'aquest tipus en la trobada d'aquesta setmana? El que sí se sap oficialment de l'entrevista entre Artur Mas i el rei és que ambdós han comentat les diferents situacions conflictives que es viuen a Tunísia i a Egipte, així com la situació financera de l'Estat espanyol.

El president de la Generalitat també ha traslladat al rei la seva preocupació per la situació de clar retrocés que ha significat la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut de Catalunya, i l'ha informat dels plans del govern de Catalunya referents a les finances públiques de la Generalitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat