Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de juliol del 2016 | 16:35
La fotografia · Política

Celebració dels 40 anys de la històrica Assemblea de Barcelona

Dilluns 11 de juliol del 2016, 40 anys després de l'Assemblea de Barcelona celebrada a l'església de Sant Medir en la qual CCOO va constituir-se en sindicat, es van celebrar dos actes commemoratius a Barcelona.

Al matí, després d'un homenatge a Cipriano García sota la placa que porta el seu nom al costat de l'església de Sant Medir, a l'interior del teatre de l'església es van reunir el Consejo Confederal de CCOO d'Espanya per recordar aquella històrica assemblea i també per convocar l'11è Congrés del sindicat, que se celebrarà el juny del 2017; en acabar es va fer un debat amb la presència d'Owen Jones, periodista i escriptor britànic. 

Ja a la tarda, a l'espai de Can Fabra de Barcelona (antiga Fabra i Coats), es va fer un acte commemoratiu per recuperar la memòria col·lectiva i el paper de desenes de milers d'homes i dones que van contribuir a la recuperació de la democràcia i a la consolidació de CCOO com l'organització social més important del país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat