Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de maig del 2011 | 18:24
La fotografia · Política

Portabella proposa seguir les passes del 10A i 10J amb UxB

Juntar tot el vot independentista per fer història. Aquest és el missatge que el líder d'UxB, Jordi Portabella, i el secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha llançat pel proper 22 de maig.

Font: ACN · Jordi Portabella i Joan Ridao han fet una crida als independentistes perquè facin història el proper 22M donant força pel canvi a la coalició d'Unitat per Barcelona (UxB). Portabella ha explicat que la seqüència lògica que comença amb la indignació manifestada el 10J culmina amb una mobilització del vot sobiranista el proper diumenge.

En una línia sembnlant s'ha expressat el secretari general d'ERC, qui, fent us de metàfores ferroviàries, ha recordat que Catalunya havia estat la locomotora hispànica i que ara s'havia convertit en un vagó més que ha perdut la complicitat de l'Estat i al que només se li exigeix que no s'endeuti ni generi dèficit públic.


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat