Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de d'octubre del 2014 | 00:00
La fotografia

Reñé: "Hem vingut a fer costat a la valentia del president Mas i a donar garanties al procés"

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet entrega al president Mas de l'acord de Ple en favor del 9N en una jornada històrica al Palau de la Generalitat que ha reunit 800 representants del món local.

Barcelona · El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s'ha felicitat per la resposta massiva del món local lleidatà a favor del 9N, manifestada aquest dissabte en un acte històric i sense precedents al Palau de la Generalitat de Catalunya on representants d'ajuntaments i consells comarcals de les Terres de Lleida han fet entrega dels acords de ple a favor de la consulta i del President de la Generalitat, Artur Mas.

A les comarques de Lleida, les mocions han estat aprovades per més de 220 ajuntaments i consells comarcals. "Ha estat un dels actes més emocionats i carregats de contingut de la història del nostre país. Hem vingut a fer costat a la valentia del president Mas i a donar garanties al procés" ha dit Reñé. 

El també alcalde de Fondarella ha afegit que "els alcaldes, des de la seva proximitat a la ciutadania, hem fet un crit perquè aquells que no volen escoltar sàpiguen que el poble de Catalunya – i no pas el caprici d'uns quants- el que vol és votar i decidir el seu futur, com no pot ser d'una altra manera" ha reblat Reñé. 

La Diputació de Lleida va aprovar en Ple extraordinari el 22 de setembre la moció en suport del President Mas i de la consulta del 9 de Novembre, afegint-se d'aquesta manera a la iniciativa promoguda per l'Associació Catalana de Municipis i per l'Associació de Municipis per la Independència.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat