Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de de març del 2014 | 17:12
La fotografia · Societat civil

Cercavila multitudinària per l'escola catalana

Somescola.cat ha anunciat la convocatòria d'una cercavila multitudinària a favor del model d'escola catalana a Barcelona el proper 14 de juny. La mobilització pretén convertir-se en un clam històric en defensa del dret a decidir el propi model educatiu.

M. Folch · Els atacs de l'estat espanyol al model d'escola catalana i a la immersió lingüística --no només a través de les sentències d'alts tribunals de justícia sinó amb l'aprovació de la coneguda llei Wert, que torpedina els 30 anys d'èxit de l'escola catalana-- rebràn una resposta contundent.

Amb aquest objectiu la coordinadora d'entitats cíviques i educatives, Somescola.cat, ha convocat aquesta setmana una cercavila que pretén ser multitudinària. La rua, prevista pel proper 14 de juny a Barcelona, transcorrerà amb un caire festiu i comptarà amb la participació de grups de cultura popular i companyies de teatre de carrer. 

Somescola.cat ha destacat que la defensa col·lectiva del model escolar vigent és una qüestió de democràcia i de país, i ha dit que la cercavila pretén fer visible la unitat cívica al voltant de l'escola catalana i el rebuig social a la judicialització i politització dels usos lingüístics a les aules. Somescola.cat donarà aviat més detalls del recorregut i la resta d'informació sobre la cercavila.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat