Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de de febrer del 2016 | 11:30
La fotografia · Societat civil

Homenatge dels seus companys diputats a Muriel Casals

Avui en la primera sessió al Parlament sense la diputada de Junts pel Sí, Muriel Casals, que va morir diumenge a la matinada els seus companys a  la Cambra catalana li han volgut retre un homenatge. Així, Lluís LLach ha dipositat una rosa blanca a l'escó que ocupava i a continuació els

diputats, drets, han aplaudit llargamenten record de la  traspasassada i la seva tasca al país 'ha procedit a guardar un minut de silenci.Finalment, la presidenta de la cambra, Carme Forcadell, ha convidat els diputats i el públic assistent a guardar un minut de silenci en record a Casals.

A més a més, demà dijous es farà un acte institucional  en record de l'expresidenta d'Òmnium. L'acte comptarà amb les intervencions del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i està previst que hi assisteixi una àmplia representació tant del Govern com de tots els partits i institucions catalanes. A continuació de l'acte institucional Òmnium Cultural també ha convocat a la gent a recordar la que va ser presidenta de la seva entitat durant cinc anys en un acte al Passeig dels Til·lers al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat