Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de de febrer del 2016 | 13:43
La fotografia · Societat civil

L'Assemblea dóna suport a la mobilització en contra del Pla Hidrològic de la conca de l'Ebre

Davant de l'aprovació del nou pla de conca de l'Ebre, que representa un nou atac frontal per part del govern espanyol, l'Assamblea dóna suport a la manifestació convocada per la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) que tindrà lloc el pròxim 7 de febrer (12h) a Amposta. L'ANC es mobilitza en defensa del territori i per la defensa dels nostres recursos naturals.

Tal com ja va fer públic en el seu moment mitjançant un comunicat, l'Assemblea Nacional Catalana considera que només amb les eines d'un estat independent podrem gestionar els nostres recursos naturals, podrem contribuir a l'equilibri territorial de les nostres comarques i podrem treballar per una economia sostenible.

Paella de germanor


Un cop acabada la manifestació, l'ANC de les Terres de l'Ebre organitza una paella popular al pavelló d'Amposta (14.00) que comptarà amb la presència de l'Alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, qui donarà la benvinguda als assistents. A banda del president Jordi Sànchez i del coordinador de les Terres de l'Ebre de l'ANC, també hi haurà el parlament d'un portaveu de la Plataforma en defensa de l'Ebre.


Pel que fa a la part més lúdica, informem que el dinar estarà amenitzat per les actuacions musicals de Marc Sendra i La Rondalla dels Ports.








 


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat