Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 10 de d'abril del 2015 | 17:56
Llibres / revistes

Escac a l'Estat

"Els polítics sobiranistes són objecte del ministeri de l'Interior". Aquesta és una de les moltes sorpreses que l'escriptor i periodista Pere Martí ha volgut avançar del contingut del seu darrer llibre, Escac a l'Estat.

Segons Martí, "alguns intel·lectuals sobiranistes han patit inspeccions fiscals sorprenents i empresaris que han donat suport a la causa independentista han tingut problemes amb Hisenda". Aquestes i moltes altres sorprenents filtracions del periodista fan aflorar el joc brut de les clavegueres de l'Estat contra el procés català i confirmen que des de Madrid estan disposats a jugar brut en contra d'un procés d'origen ciutadà i fonaments democràtics com és el català.

Tot i això, Martí deixa clar al llibre que una de les principals funcions d'aquest seu nou monogràfic és deixar clar que el 9N ha estat "l'operació més important que ha fet el catalanisme polític des de fa 300 anys", i que aquesta ha estat un "desafiament a l'Estat en tota regla, un autèntic i massiu acte de desobediència que va arribar a posar en escac a l'estat, que el va deixar noquejat".

El llibre està editat per Pòrtic.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat