Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 7 de d'abril del 2015 | 18:46
Llibres / revistes

Moments estel·lars de Catalunya

Moments estel·lars de Catalunya està inspirat en els popularíssims Moments estel·lars de la humanitat de l'escriptor austríac Stefan Zweig, però en aquest cas sobre escenes transcendents viscudes per personatges rellevants de la història de Catalunya.

L'autor de llibre, Joan Bosch, porta el lector a cinc moments clau que van inspirar i afectar el rumb de la història del país, i que alhora van ser autèntics catalitzadors del canvi. Bosch ens porta a la construcció del Gran Hotel Intercontinental de Lluís Domènech i Montaner, la creació de la Mancomunitat per Enric Prat de la Riba, el doctor Josep Trueta, inventor d'un sistema que va aconseguir vèncer la gangrena, la posada en marxa d'una fàbrica tèxtil moguda per vapor l'any 1833 per part de Josep Bonaplata i els inicis de la creació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), protagonitzats per Miquel Strubell, Miquel Sellarès, Enric Ainsa i Pere Pugès.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat