Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de d'octubre del 2012 | 17:10
Notícia

Catalunya: estat propi i ric

La borsa de Barcelona és més rendible que la de Madrid i Nova York. Catalunya seria el tercer estat més exportador del món. Els efectes d'un possible boicot espanyol no han de preocupar a mig termini. Aquestes i altres revelacions veuen la llum a 'Catalunya: estat propi, estat ric.

Barcelona · 'Les raons econòmiques de la independència' va ser el precedent. A partir de la publicació d'aquest monogràfic es va fer pal·lès el greuge que pateix i ha patit econòmicament Catalunya. Ara, 'Catalunya: estat propi, estat ric' aporta dades actualitzades de denúncia i xifres ampliades amb nous estudis i plantejaments.

L'objectiu del llibre és clar: demostrar que una Catalunya Estat no només deixaria de patir aquests greuges, sinó que esdevindria un dels Estats més rics d'Europa.

Joan Canadell és enginyer industrial, màster en Marketing i Distribució Comercial UPC, i compta amb més de 20 anys d'experiència directiva. Albert Macià és llicenciat en Ciències Físiques per la UB i posgraduat en Direcció de Màrketing UOC. Ambdós autors formen part del Cercle Català de Negocis (CCN).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat