Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 1 de de juliol del 2009 | 16:28
Notícia · Comunicació

Tribuna Mallorca: un mitjà en català projectat cap al futur

Reproduïm de Tribuna Mallorca · Els impulsors de Tribuna Mallorca varen organitzar ahir una petita festa per als col·laboradors i els lectors de la publicació, les persones responsables, en definitiva, de la continuïtat de l'emissora. L'equip de redacció va organitzar a Can Alcover-Espai de Cultura una taula rodona sobre mitjans de comunicació en català
que va comptar amb la presència de Miquel Sellarès, impulsor de Tribuna Catalana i pare també de Tribuna Mallorca; Paco Galián, del diari Cap Vermell de Capdepera; i Francesca Marí, periodista de Diari de Balears. L'acte, que va ser moderat per Tomeu Martí, impulsor de Tribuna Mallorca, va servir per reflexionar sobre l'actual moment de la premsa digital feta en clau nacional.  

Els convidats varen respondre interrogants sobre el futur de la premsa escrita i la premsa digital, en els quals hi haurà canvis determinants durant els propers anys. Paco Galián va donar a conèixer l'èxit de Cap Vermell, després de la seva mutació del paper a la xarxa; Sellarès va explicar l'experiència de Tribuna Catalana, convertida en un òrgan d'expressió del sobiranisme transversal; mentre que Marí va reflexionar sobre els canvis que ha suposat la nova web digital de Diari de Balears, que ha augmentat la interactivitat amb els lectors. El debat amb el públic va ser molt animat. Posterioment, un poc de menjar i de beure varen donar el punt final a l'acte, al qual varen participar una cinquantena de persones i que va servir per certificar la consolidació d'un mitjà nascut per fer un periodisme de qualitat, en català i de clar contingut nacional. Que sigui per molts d'anys!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat