Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de setembre del 2016 | 15:13
Notícia · Comunicació

Catalunya Ràdio engega la temporada renovada i amb la intenció de recuperar el lideratge

Amb el lema "Tot el que sents", la programació per a la temporada 2016-2017 presenta moltes novetats que convidaran a resintonitzar la ràdio nacional de Catalunya. La presentació amb els realitzadors de l'emissora es va fer navegant a bort del Catamarà Ecològic del Port de Barcelona per simbolitzar el moviment de Catalunya Ràdio.

L'escenari, tal com ha explicat el director de l'emissora, Saül Gordillo, simbolitza que Catalunya Ràdio es mou, en una aposta que també es reflecteix a Twitter amb l'etiqueta  #CatRàdioEsMou.

"No es tracta d'una temporada més -ha afegit Gordillo-, és la primera temporada d'una nova Catalunya Ràdio. La ràdio de tots es mereix una proposta com aquesta perquè la gent ens torni a escoltar. Ara és una oportunitat per mantenir l'audiència fidel, per incorporar-hi persones que ens resintonitzin i també públics nous que escolten la ràdio pels mitjans digitals. És una temporada de canvi amb un mitjà més jove, competitiu, innovador  i amb ambició pel lideratge. Amb aquesta proposta tenim totes les veus amb la realitat del país i la seva pluralitat."

El responsable de continguts de l'emissora, Santi Faro, l'ha definit com "una ràdio que s'escolta, que ha acompanyat i acompanya aquest país durant molts anys. També hem renovat la identitat sonora, que es podrà escoltar dilluns a partir de dos quarts d'onze del matí. Ens ve molt de gust anar renovant en molts sentits."

Durant la presentació, també s'ha estrenat l'espot de televisió per a la nova temporada, que es podrà veure aquest vespre, en "prime time", a TV3. El responsable de Màrqueting de la CCMA, Dani Reyes, ha explicat que respon a una nova manera d'explicar Catalunya Ràdio, més fresca i engrescadora. Amb l'objectiu que els oients sentin el que es va vivint cada dia, l'eslògan de la temporada és "Tot el que sents" i tracta d'explicar els sentiments de la gent relacionats amb la ràdio.

Aquesta nova temporada conserva els tres puntals de l'emissora: El matí de Catalunya Ràdio, El Suplement i el Tot gira i clàssics com La nit dels ignorants o la finestra indiscreta. Entre els nous espais destaquen Popap de Mariols Dinarès,Estat de Gràcia que conduirà Roger de Gràcia i Tot Costa  presentat per Jordi Costa i Sònia Gelmà.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat