Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de setembre del 2016 | 13:23
Notícia · Comunicació

L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones

Ahir a la nit es va estrenar a TV3 el programa "Fora de sèrie" dirigit per Agustí Esteve. Cada setmana se seguirà la conversa en un espai simbòlic entre dos personatges, un professional de la comunicació que va iniciar la carrera a TV3 i un segon convidat que el primer esculli. L'estrena va anar a càrrec d'Andreu Buenafuente que va entrevistar el president de la Generalitat,Carles Puigdemont.

En el seu dia d'estrena 'Fora de sèrie' de TV3 va obtenir una audiència de 554.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,6%. El moment més vist del programa  va ser a les 22.58h i va congregar davant la televisió 646.000 persones, un 24,3% de quota de pantalla. Aquestes xifres van convertir la conversa en el programa més vist del dia. Es tracta de la segona entrevista que la televisió pública fa al president de la Generalitat. La primera va tenir lloc el 14 de gener  pocs dies després que Puigdemont accedís al càrrec.

Al llarg de l'entrevista, Puigdemont s'ha referit a la situació política catalana i espanyola, a la possibilitat de celebrar un referèndum pactat i al paper que tindran els contraris de la independència en un hipotètic estat català entre d'altres temes:

"La independència la faran els no-independentistes, perquè han entès que això va de fer un país". 

"Tot allò que sigui que no governi el PP és una notícia menys dolenta. Ara, jo només el que sento són vetos explícits, no només fora del partit, també dins, per dialogar amb nosaltres. Ho hem dit clarament: qui vulgui abordar la situació de Catalunya des del reconeixement del que està passant [...] nosaltres estem disposats a parlar".

"Aquí l'única unilateralitat sempre ve de la banda de l'estat espanyol, que nega de manera unilateral que fem un referèndum. I a mi això m'inquieta. I la desobediència de l'estat espanyol en relació al desig democràtic dels catalans a les urnes, m'inquieta".

"El conjunt de la gent [a l'Estat] veu perfectament normal que es pugui dirimir una discrepància a través d'un mecanisme que la democràcia ha inventat i que són les urnes".



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat