Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de d'abril del 2016 | 11:15
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Brauli Duart renuncia temporalment a la presidència de la CCMA

L'actual president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals deixa temporalment el càrrec per motius de salut, però continuarà com a conseller. Núria Llorach n'assumirà les funcions.

Brauli Duart ha presentat la seva renúncia temporal en un ple extraordinari, en el qual s'ha nomenat Núria Llorach (consellera a proposta de CiU, com també Brauli Duart) com a nova vicepresidenta del consell de govern.Tal com preveu la Llei de la CCMA, Llorach passa així a assumir les funcions de la presidència. Si no s'hagués nomenat Llorach, les funcions les hauria hagut d'assumir el fins ara vicepresident Armand Querol, conseller a proposta del PP.

En el mateix ple, Duart ha fet balanç de la seva gestió, un període que ha qualificat de "difícil, convuls en ocasions, però sempre apassionant i compromès", marcat per la reducció de recursos a causa de la crisi econòmica. També ha insistit en què la "gestió adequada" del procés d'ajust ha permès tancar l'exercici 2015 amb "estabilitat pressupostària", sense "cap deute acumulat" i preservant la seva competitivitat. I ha reclamat al consell de govern a seguir treballant en la mateixa línia que fins ara: "No ens podem limitar a aplicar criteris d'austeritat i reducció pressupostària, sinó que cal continuar impulsant els canvis necessaris per aconseguir la millora de la productivitat i l'optimització de la despesa. I això sense renunciar a continuar sent un referent d'innovació i capdavanters en l'àmbit audiovisual".

La nova vicepresidenta, Núria Llorach, ha agraït la seva tasca i dedicació a Duart, destacant la seva capacitat per generar consensos en el si del consell de govern de la CCMA. Llorach també ha manifestat que vol "treballar per mantenir l'alt nivell de qualitat del servei de comunicació que presten els mitjans de la Corporació, com a mitjans nacionals de Catalunya". També s'ha mostrat confiada en què el Parlament doti la CCMA dels recursos necessaris per poder continuar oferint un servei públic amb la "màxima excel·lència", "després d'un gran esforç els darrers anys que han situat la Corporació en una línia vermella que no s'ha de creuar si no es vol afectar greument el lideratge i, consegüentment, els ingressos publicitaris, entrant en una espiral d'alt risc per al servei que presten els mitjans públics".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat