Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de maig del 2016 | 00:00
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Artur Mas no aconsegueix desempallegar-se de dos fantasmes

Tots dos es passegen misteriosament, tant per la seu de CDC com pel Palau Robert, on Artur Mas hi té el seu despatx d'expresident, i es creu que porten la comuniciació de Mas extraoficialment.

Josep Maria Martí és un transformista de la comunicació. Va crear una empresa fantasma, Mapa Comunicació, amb la que pretenia conquerir el món de la comunicació i la documentació de les diferents forces polítiques i socials del país. Després de fracassar estrepitosament, va convertir-se en director de Comunicació del Govern central a Tarragona, durant el mandat de José María Aznar. D'allà en va treure una relació personal molt important coneguda per tothom.

Després, transformant-se altra vegada, va intentar situar-se en l'òrbita de la suposada ala catalanista del PP de Josep Piqué. Un nou fracàs. I va idear una estratègia per tal d'entabanar un sector intel·lectual de CDC, i amb el llibre "Ets de dretes i no ho saps" va aconseguir introduir-se en els entorns intel·lectuals d'Artur Mas.

D'aquesta actuació en va sortir el seu nomenament com a secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat de Catalunya. Immediatament va participar en la destrucció de les poques estructures d'estat del món de la comunicació que s'havien consolidat des del pujolisme. Mai abans hi havia hagut una gestió tan sectària en els diferents governs de la Generalitat. 

Josep Maria Martí aviat va entendre que havia de ser gris, que no havia de fer nosa, que s'havia de convertir en un "xitxarel·lo" de Quico Homs. Era l'única manera de sobreviure a Presidència.

La comunicació del Govern, doncs, va quedar en mans d'aquest personatge nefast que tant de mal ha fet al president Artur Mas. En tot moment, però, va estar acompanyat per un especial i xulesc periodista, Joan Maria Piqué, que va aconseguir que les relacions entre el president Artur Mas i la premsa fossin distants i difícils.

Amb la retirada d'Artur Mas, a CDC i al Govern de la Generalitat hi va haver una gran alegria perquè aquests dos fantasmes de la política comunicativa de la Generalitat desapareguessin. Però ha tornat l'alarma. Tots dos es passegen misteriosament, tant per la seu de CDC com pel Palau Robert, on Artur Mas hi té el seu despatx d'expresident i, es creu que porten la comuniciació de Mas extraoficialment.

Artur Mas hauria de preguntar-se per què comunicativament el president Puigdemont ha aconseguit un èxit important i ha creat un nou estil.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat