Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 5 de de juliol del 2016 | 13:25
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

El Punt Avui encadena quatre anys de beneficis

Per quart any consecutiu i després de quatre anys amb resultats negatius Hermes Comunicacions ha tancat l'exercici (2015) amb uns beneficis de 129.000 euros abans d'impostos, una reducció del 58% respecte als assolits l'any anterior que van arribar als 309.150 euros. El balanç va ser aprovat la setmana passada per la seva junta d'accionistes.

En la presentació de l'informe de gestió, el conseller delegat, Joan Vall Clara, va assenyalar que, vuit anys després de començar la crisi, al sector no hi ha alegries i continua la important caiguda en la difusió, sobretot en quiosc. Amb tot, va valorar molt positivament el creixement de la publicitat local, cosa que, per a Hermes, referma la seva política d'apostar per les edicions de proximitat.

Pel que fa als seus plans d'expansió territorial el  president d'Hermes, Joaquim Vidal, ha afirmat "Tenim projecte i l'hem d'acabar de desenvolupar d'aquí a finals d'any".Actualment, El Punt Avui ja compta amb sis edicions –Comarques Gironines, Barcelona, Camp i Ebre, Lleida, Maresme i Catalunya Central– i s'està plantejant  treure'n quatre més: Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Penedès, les quals completarien un mapa de deu edicions a Catalunya repartides en una "proporció raonable" d'habitants.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat