Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de de març del 2014 | 19:27
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

El Punt AVUI Televisió inicia emissions per Sant Jordi

El grup Hermes Comunicació ha escollit el mateix dia del naixement del diari AVUI, 23 d'abril, per a endegar les emissions regulars del nou canal de televisió El Punt AVUI Televisió.

Equip tècnic d'El punt AVUI Televisió. FOTO: Andreu Puig.

Barcelona · L'aparició del nou canal de televisió El Punt AVUI Televisió a la petita pantalla serà una realitat que finalment veurà la llum el proper 23 d'abril de 2014. Així ho ha confirmat el rotatiu que duu el mateix nom, El Punt AVUI, aquesta setmana.

El Punt AVUI Televisió eixamplarà l'espai comunicatiu català a partir d'aquesta Diada de Sant Jordi amb una programació encara desconeguda i que no serà desvetllada en la seva totalitat fins uns dies abans de l'estrena del canal.

Tot i això, durant les setmanes anteriors els teleespectadors ja podran seguir alguns programes especials d'El Punt AVUI Televisió que s'han enregistrat en les darreres setmanes, coincidint amb actes que ha organitzat el diari i que donaran algunes pistes sobre els continguts informatius de la nova cadena.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat