Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de juny del 2012 | 18:12
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Enderrock 200: la història musical del país dels darrers 50 anys

La revista musical ha celebrat l'edició 200 de la publicació amb un número especial on hi repassa el bo i millor de la producció musical catalana de l'últim mig segle.

Barcelona · La revista Enderrock ha arribat aquest mes de juny al número 200. La fita ha suposat la cristal·lització de la revista com a referent en la promoció i difusió de la música catalana i en català a les noves generacions del país.

Per a celebrar l'aniversari, Enderrock ha publicat una edició especial en la qual s'hi recullen aquelles formacions musicals de més pes dels darrers 50 anys a Catalunya.

El número 200 també inclou els 200 moments clau de la música moderna en català a través d'imatges referents, des de la Nova Cançó fins al nou pop català. A més, fa un repàs dels 15 millors concerts de la història de la música catalana.

L'edició especial d'Enderrock conté també una entrevista exclusiva a
Lluís Llach i un DVD amb el famós concert que el cantautor va fer l'any 1985 davant 100.000 persones al Camp Nou.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat