Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de març del 2016 | 11:38
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

IB3 tornarà a emetre a Catalunya

El president de la CCMA, Brauli Duart, va anunciar en la seva compareixença davant la comissió de control del Parlament que la televisió pública de les Illes, IB3, tornarà a emetre a Catalunya en qüestió de "molt pocs dies o setmanes".

Des del desembre passat ja es poden veure a les Illes el 3/24, el Super 3 i el 33, a més del canal internacional TV3CAT. Tan bon punt IB3 enviï el seu senyal, la CCMA l'incorporarà al seu múltiplex. D'aquesta manera es recuperarà la reciprocitat que havia estat vigent des de 2009, quan es va signar l'acord que ho feia possible, fins al 2012, quan IB3 va deixar d'enviar el seu senyal a Catalunya argumentant mesures d'estalvi.

Pel que fa al País Valencià, Duart va anunciar que, tan bon punt es materialitzi la voluntat del Govern valencià de reobrir Canal 9, es pugui recuperar la reciprocitat entre Canal 9 i TV3.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat