Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 5 de de gener del 2016 | 11:59
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

La revista Lluita desapareix


Després de 46 anys  i 300 números editats, Lluita deixa de publicar-se a causa d'un cert esgotament dels editors i de l'actual conjuntura política, en la que l'independentisme ja és majoritari en la nostra societat. 

Lluita ha estat una gran publicació. Va néixer al ciclostil de la clandestinitat i es va convertir en la gran publicació de la resistència contra el franquisme, al costat de Treball del PSUC, i símbol  del pensament independentista revolucionari.

Lluita també ha esdevingut l'eix de la unitat de la nació catalana: els Països Catalans, i ha merescut el respecte de tot el món sobiranista. No hi ha, en el panorama català, cap revista que ocupi el seu lloc. Caldria que el món independentista entengués que, tot i que el món de la comunicació escrita és eminentment digital, eines com Lluita o Debat Nacional en el seu moment, encara són necessàries.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat