Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de de març del 2014 | 18:55
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Neix l'ARA Bassas, espai informatiu liderat per Antoni Bassas

Tres anys i quatre mesos després del naixement del diari ARA, Antoni Bassas passa a ser la cara visible de la capçalera. Una temporada de gestions i irregularitats en la cerca d'un espai audiovisual consolidat per a la capçalera cristal·litza aquesta setmana amb un noticiari d'autor.

Plató de l'espai informatiu ARA Bassas. FOTO: ARA.cat.

M. Folch · El diari ARA estrena aquesta setmana (concretament avui dilluns 24 a les 20 hores) el programa informatiu ARA Bassas, un noticiari liderat pel conegut periodista Antoni Bassas.

L'espai informatiu que s'emetrà diàriament neix amb vocació multiplataforma i alhora compta amb l'essència del rigorós directe: el plató de l'ARA acullirà cada vespre 12 minuts d'informatiu on Bassas comentarà l'actualitat política, nacional, internacional i social del dia des d'un punt de vista d'autor.

La capçalera ha informat que el nou ARA Bassas "s'inspira" en els formats televisius i que està concebut per a "donar sentit a la realitat" més que no pas per enunciar-la. Amb aquest  espai Antoni Bassas es consagra com la cara visible de la capçalera.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat