Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de novembre del 2013 | 18:11
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

'Trencant cadenes': la radiografia político-social de l'actualitat, a la gran pantalla


Dirigida per Antoni Verdaguer i protagonitzada per actors com Txe Arana, Quim Masferrer, Toni Albà i Miquel Sitjar, entre d'altres, la nova pel·lícula Trencant cadenes pretén mostrar a través d'una trama d'intriga político-social, l'actualitat a la Catalunya d'avui dia.

Un nou projecte a favor de l'Estat propi s'ha presentat aquesta setmana, en aquest cas en forma de cinta cinematogràfica d'intriga político-social. Trencant cadenes, títol inspirat en una frase de l'himne nacional de Catalunya "Quan convé, seguem cadenes", s'ha creat com a projecte de pel·lícula d'intriga que mostrarà el present polític de Catalunya a través de la història de Sergi Dalmau, un pirata informàtic català resident a Londres.

El protagonista torna a Barcelona per visitar a la seva mare i després de veure i sentir en pròpia pell la situació de la gent del carrer decideix actuar pel seu país i pel somni col·lectiu dels seus habitants. Aprofitant els seus coneixements i antics contactes de feina, Sergi portarà a terme una acció política que provoca un conflicte internacional i posa el govern espanyol en una situació molt delicada.

Per tal que la pel·lícula Trencant cadenes sigui una realitat, els promotors han llançat una campanya a través de la plataforma de micromecenatge Verkami per aconseguir 100.000 euros pel seu finançament. De moment, ha aconseguit 2.260 euros i queden encara 33 dies per fer aportacions. Podeu fer-hi la vostra aportació clicant aquí. El film compta amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'Associació de municipis per la independència (AMI), l'Associació Catalana de Professionals, el Cercle Català de Negocis (CCN), el CIEMEN, el Col·lectiu Emma i la Fundació Catalunya Estat entre d'altres entitats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat