Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de d'abril del 2010 | 16:30
Notícia · Cultura

Jaume Cabré, el nou Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

Barcelona · El pes de l'extensa trajectòria professional i literària de Jaume Cabré ha rebut, finalment, la condecoració màxima de les lletres d'aquest país. L'associació Òmnium Cultural ha decidit atorgar el 42è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Cabré per la seva fidelitat a la literatura catalana i al país.

El jurat del premi ha destacat la importància i l'exemplaritat de la tasca intel·lectual de Cabré per la literatura catalana, la qual ha contribuït a la vida cultural d'aquest país. Amb tot, el jurat també ha volgut posar especial èmfasi en la solidesa i la maduresa de la seva obra, i ha reiterat l' "extraordinària projecció" de la seva obra, llargament premiada.

"Sempre m'he considerat un mestre de professió però escric cada dia perquè no puc fer una altra cosa" ha explicat Cabré, que en saber la notícia s'ha mostrat públicament molt agraït pel guardó. L'acte de lliurament del guardó tindrà lloc al Palau de la Música el proper 14 de juny.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat